Найманці "ЛДНР" офіційно попросили в Путіна допомоги відбити "атаку" ЗСУ

Ватажки проросійських бойовиків офіційно попросили у президента Росії Володимира Путіна допомоги. Збираються відбивати "атаку" Збройних сил України, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Пресслужба Кремля оприлюднили фото звернень терористів. Вони просять Путіна надати допомогу у "відбитті агресії" ЗСУ. Бойовики цинічно заявляють, що хочуть уникнути жертв серед мирного населення. При цьому вже тиждень обстрілюють будинки цивільних жителів, школи та дитсадки.

Раніше Путін доручив ввести війська на Донбас

Очільник держави-агресорки 21 лютого "визнав" фейкові "республіки" на окупованому Донбасі та підписав з бойовиками договори про дружбу. В указах Путін доручив ввести свої війська на Донбас – мовляв, для миру. Хоча російські найманці і так восьмий рік воюють на окупованих територіях України.

Потім маріонетки Кремля стали вимагати, аби ЗСУ покинули свою ж територію добровільно. Йдеться про усю Донецьку область.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...