Найманці заявили, що "ЗСУ вбили за допомогою БПЛА": Під Старомихайлівкою підірвався командир "мотострільців "ДНР" (фото)

У зоні ООС на Донбасі було вбито командира взводу сотої окремої мотострілецької бригади НЗФ "ДНР" "лейтенант" Сергій Баралгін. Про це повідомляють у своєму телеграм-каналі представники «Третьої сили», передають Патріоти України.

Як уточнюють військові, член НЗФ йшов стежкою в прифронтовій зоні і в цей момент поряд з ним вибухнув вибуховий пристрій, після чого він упав. При цьому члени НЗФ повідомили про цю подію 23 грудня, зазначивши, що Баралгіна було нібито вбито військовими ЗСУ за допомогою безпілотника.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...