Наймасштабніша атака БПЛА далекої дії за всю війну: Стали відомі деякі подробиці нічного удару по чотирьох військових аеродромах РФ

Україна здійснила наймасштабнішу атаку на аеродроми Росії за час війни. Під ударом опинилися летовища "Воронеж", "Курск", "Саваслейка" та "Борисоглебск".

Про це виданню NV повідомили власні джерела, передають Патріоти України.

Як розповіли співрозмовники виданню, далекобійні дрони СБУ та Сил оборони (ПС, ССО, Центру безпілотних систем ЗСУ, ГУР МО та інших родів військ) здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну.

"Гучна ніч" сьогодні була на летовищах "Воронеж", "Курск", "Саваслейка" та "Борисоглебск". Джерела підтверджують, що це була спеціально спланована операція, аби ворог не міг використовувати ці аеродроми для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Тим часом так звані російські воєнкори в соцмережах вже жаліються, що удар був результативним, і що російська ППО не змогла захистити ці об‘єкти. Місцеві Телеграм-канали пишуть про 10 вибухів на аеродромі "Саваслейка", звідки регулярно злітають винищувачі МіГ-31К, які тероризують всю Україну повітряними тривогами.

"СБУ продовжує методично послаблювати авіаційний компонент російської воєнної машини. Саме літаки поки що дають ворогу перевагу в повітрі, але ми будемо й надалі підрізати крила цим "пташкам", - додало поінформоване джерело.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...