Найсмачніше пюре: Шеф-кухар поділилась порадами, як зробити вашу картоплю ідеальною

Пюре - це дешева, смачна й дуже ситна страва. Шеф-кухар Мері-Френсіс Хек, яка працює на експериментальній кухні Bon Appetit, розповіла про дев'ять найкращих порад для приготування картоплі. Деякі з них можуть вас здивувати, передають Патріоти України.

Як пише Mirror, все починається з вибору картоплі - краще використовувати більше одного сорту. Для оптимальної консистенції спробуйте одночасно воскову картоплю та з високим вмістом крохмалю.

Далі переконайтесь, що добре вимили коренеплоди. Частки бруду у страві нікому не сподобаються. По-третє, не використовуйте окріп. Покладіть картоплю у холодну воду - завдяки поступовому нагріванню вона рівномірно звариться.

Також шеф-кухар радить солити воду та підтримувати стабільну температуру. Якщо картопля буде варитися на сильному вогні, то вона розпадеться. Перш ніж почати товкти, ретельно злийте воду.

Френсіс радить не економити на товкачці. Також можна перетирати через металеве ситечко. Правильний підбір інструментів зробить картоплю пухкою і без грудочок.

Крім того, вона рекомендує підігрівати молоко перед додаванням, завдяки цьому пюре буде теплим і гладким. Водночас масло має бути холодним. Вмішуйте його поступово для шовковистої текстури.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...