Пюре - це дешева, смачна й дуже ситна страва. Шеф-кухар Мері-Френсіс Хек, яка працює на експериментальній кухні Bon Appetit, розповіла про дев'ять найкращих порад для приготування картоплі. Деякі з них можуть вас здивувати, передають Патріоти України.
Як пише Mirror, все починається з вибору картоплі - краще використовувати більше одного сорту. Для оптимальної консистенції спробуйте одночасно воскову картоплю та з високим вмістом крохмалю.
Далі переконайтесь, що добре вимили коренеплоди. Частки бруду у страві нікому не сподобаються. По-третє, не використовуйте окріп. Покладіть картоплю у холодну воду - завдяки поступовому нагріванню вона рівномірно звариться.
Також шеф-кухар радить солити воду та підтримувати стабільну температуру. Якщо картопля буде варитися на сильному вогні, то вона розпадеться. Перш ніж почати товкти, ретельно злийте воду.
Френсіс радить не економити на товкачці. Також можна перетирати через металеве ситечко. Правильний підбір інструментів зробить картоплю пухкою і без грудочок.
Крім того, вона рекомендує підігрівати молоко перед додаванням, завдяки цьому пюре буде теплим і гладким. Водночас масло має бути холодним. Вмішуйте його поступово для шовковистої текстури.
Диктатор РФ Володимир Путін не підтримав пропозицію про зустріч України та Росії на рівні лідерів. Запис його заяви показала пресслужба Кремля, передають Патріоти України. До того ж, українську владу Путін порівняв з «терористами». Він прокоментував пі...
У Європейському Союзі почали розробку плану повернення українців додому після завершення війни. Наразі в країнах блоку проживає близько 4,3 млн громадян України, більшість з яких знайшли прихисток у Польщі, Німеччині та Чехії, передають Патріоти Україн...