Найсмачніше пюре: Шеф-кухар поділилась порадами, як зробити вашу картоплю ідеальною

Пюре - це дешева, смачна й дуже ситна страва. Шеф-кухар Мері-Френсіс Хек, яка працює на експериментальній кухні Bon Appetit, розповіла про дев'ять найкращих порад для приготування картоплі. Деякі з них можуть вас здивувати, передають Патріоти України.

Як пише Mirror, все починається з вибору картоплі - краще використовувати більше одного сорту. Для оптимальної консистенції спробуйте одночасно воскову картоплю та з високим вмістом крохмалю.

Далі переконайтесь, що добре вимили коренеплоди. Частки бруду у страві нікому не сподобаються. По-третє, не використовуйте окріп. Покладіть картоплю у холодну воду - завдяки поступовому нагріванню вона рівномірно звариться.

Також шеф-кухар радить солити воду та підтримувати стабільну температуру. Якщо картопля буде варитися на сильному вогні, то вона розпадеться. Перш ніж почати товкти, ретельно злийте воду.

Френсіс радить не економити на товкачці. Також можна перетирати через металеве ситечко. Правильний підбір інструментів зробить картоплю пухкою і без грудочок.

Крім того, вона рекомендує підігрівати молоко перед додаванням, завдяки цьому пюре буде теплим і гладким. Водночас масло має бути холодним. Вмішуйте його поступово для шовковистої текстури.

"Він повинен зрозуміти...": Очільник МЗС Польщі порівняв Путіна з Брежнєвим

четвер, 26 червень 2025, 20:54

Нова гонка озброєнь може призвести до падіння "режиму" російського диктатора Володимира Путіна, так само як вона призвела до падіння Радянського Союзу. Про це заявив глава МЗС Польщі Радослав Сікорський, повідомляють Патріоти України з посиланням на Ba...

Де-юре Крим належить Україні, але де-факто – Росії. Це буде складне питання, - Навальна

четвер, 26 червень 2025, 19:58

Російська опозиціонерка Юлія Навальна 24 червня взяла участь у найбільшому фінському громадсько-політичному форумі. Вона зазначила, що юридично Крим належить Україні, проте "де-факто він – російський", відео з її виступом оприлюднив телеканал MTV, пере...