Найцікавіше попереду: Заступнику голови ОПУ Олегу Татарову вручили підозру

Заступнику керівника Офісу президента Олегу Татарову повідомлено про підозру у справі про заволодіння майном Нацгвардії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ, зазначають Патріоти України.

“18 грудня 2020 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили заступнику голови Офісу Президента України про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.369 КК України («Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі»). Про підозру повідомлено в порядку ст.278 КПК України“,- йдеться в повідомленні.

Слідство вважає, що вказана особа, в минулому – топпосадовець компанії «УкрБуд» – може бути причетною до надання неправомірної вигоди за забезпечення видачі недостовірного письмового висновку судового експерта у справі щодо заволодіння 81 млн грн Національної гвардії.

Як зазначили в НАБУ, Татаров – третій підозрюваний у скоєнні вказаного злочину. Окрім нього у справі підозрюються заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (ч.3 ст.368 КК України) та колишній народний депутат, екскінцевий бенефіціарний власник ТОВ «Укрбуд Девелопмент» (ч.3 ст.369 КК України).

Путін не зупиниться: Захід або включиться у війну, або в РФ з’являться претензії до країн Балтії як "російських територій", - Фейгін

понеділок, 13 травень 2024, 8:05

Якщо Захід сприйме провокації Росії, зруйнується вся міжнародна система безпеки. Таку думку висловив Марк Фейгін, діяч російської опозиції на еміграції, колишній депутат держдуми, відомий відеоблогер, в етері Еспресо. "Звісно, Путін можливо, і прийде д...

На концерті Кобзона рекордний аншлаг за останні два роки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 13 травня

понеділок, 13 травень 2024, 7:58

Відкриття нового фронту на півночі Харківщини дорого коштує державі-агресору. То і є визначальним фактором наскільки ворогу вдасться просунутись на Харків. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.05.24 орієнтовно склали: