"Найвеличніший", мабуть, у люті: Верховний суд викликає Зеленського за позовом Порошенка

Петро Порошенко подав адміністративний позов проти Володимира Зеленського. Тепер чинного президента викликають на судове засідання. Про це у своєму фейсбуці повідомив Ігор Головань, адвокат п'ятого українського президента. "Повістка Президенту Зеленському. Публікую завчасно", – написав він, зазначають Патріоти України.

Що повідомив захисник Порошенка

В оприлюдненому документі мовиться про те, що Зеленського справді викликають у Верховний суд. Все через позов, який проти чинного президента подав Порошенко. Адміністративна справа стосується "визнання його бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії".

Судове засідання відбудеться аж 28 лютого. Попередньо воно має розпочатися о 15:00. Головуючою суддею призначили Гончарову Ірину Анатоліївну.

Виправдовував агресію РФ: СБУ прийшла з обшуками до митрополита УПЦ МП Луки

середа, 1 травень 2024, 9:59

Служба безпеки України проводить обшуки в митрополита УПЦ МП Запорізького та Мелітопольського Луки, в миру - Андрій Коваленко, передають Патріоти України. Джерело: співрозмовник "Української правди" в спецслужбі. Деталі: Слідчі дії відбуваються зранку ...

Росія перекинула батальйони до кордону з Сумщиною: Жданов оцінив, чи існує загроза наступу

середа, 1 травень 2024, 9:57

Навіщо Росія перекинула військових та чи становлять вони загрозу для нас, у коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. За його словами, чотири батальйони “не роблять погоду” на оперативному напрямку — це...