"Наївний президент - велика біда для держави": Колаборанти в Криму впали в істерику після слів Зеленського про українську Ялту

Зрадникам новорічне привітання президента дуже не сподобалося.

В окупованому Криму впали в істерику і назвали наївним президента Володимира Зеленського після його слів про українську Ялту, повідомляють Патріоти України.

«Можна бути наївною людиною в житті, але наївний президент ─ це велика біда для держави», ─ заявив член Ради Федерації з міжнародних справ Сергій Цеков, якого цитують росЗМІ.

На його думку, сучасне керівництво України не здатне «адекватно сприймати міжнародну реальність, в якій Крим ─ це невід'ємна частина Росії». Цеков додав, що кримчани давно не ототожнюють себе з Україною. «Зеленський, замість того, щоб проявити мудрість і привітати кримчан з їхніми успіхами у розвитку російського Криму, продовжує займатися популізмом і самообманом», ─ вважає Цеков.

До відома, Сергій Цеков ─ український колаборант з Росією, колишній український, згодом — російський політик, сенатор. Перший член Ради федерації РФ від російської тимчасової окупаційної влади Криму з 24 вересня 2014 року. Депутат ВРУ I-го скликання. Голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим.

Нагадаємо, у своєму новорічному зверненні Зеленський заявив, що хотів би написати «Крим - Україна» не в інтернеті, а на піску в Ялті». За словами президента, зараз Крим та Донбас «живуть в іншому часі». Він запропонував українцям з окупованих територій зустріти Новий рік «як одна сім'я».

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...