Наказ віддав особисто Путін: Розкрито таємницю низки загадкових смертей російських нафтових олігархів

Від того моменту, як російські війська почали готуватися до повномасштабної війни в Україні, в Росії почалася низка загадкових смертей олігархів та провідних бізнесменів, пов'язаних з нафтовим бізнесом. Деякі з них були жорстоко вбиті разом із дружинами та неповнолітніми дітьми, передають Патріоти України.

За інформацією телеграм-каналу GENERALL SVR, який часто зливає кремлівські таємниці, раптові смерті колишніх і нинішніх співробітників структур "Газпрому" і зокрема "Газпромбанку", а також "Новатек", були ініційовані директором ФСБ Олександром Бортниковим та секретарем Ради безпеки Миколою Патрушевим, після схвалення Путіна.

"Наприкінці минулого року Путіну доповіли про витік інформації про фінансування секретних операцій та частково схеми фінансування агентури 5-ї служби ФСБ через співробітників структур Газпрому. 2022 року на стіл Путіну лягла доповідь зі списком підозрюваних. Доповідь представляли Патрушев і Бортников. Путін затвердив до ліквідації весь список не дивлячись. На початку березня з'явився новий список, куди входили частина людей з попереднього, але доповнений тими, кого Бортников і Патрушев вважають винними у розкраданні коштів, що виділяються СЗР, ГУ Генштабу та 5-й службі ФСБ, але це вже було після провалу початку "спецоперації" в Україні, коли список вже було просто "необхідно" доповнити, щоб не виявитися винним перед президентом самому Бортникову, та й Патрушев заметушився.

Мабуть, якщо у когось є питання з цього приводу, можна спробувати звернутися до Матвєєва Олексія Анатолійовича з "Газпромбанку", за нашою інформацією, саме він обізнаний як ніхто інший у вищезгаданих схемах фінансування і, можливо, розповість про кураторів у СЗР та ФСБ. А може, згадає і розповість кумедний випадок, як уже після всесвітньо відомого інциденту з Чепігою та Мішкіним (офіцери російської військової розвідки, підозрювані владою Великої Британії у замаху на колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку, а також підозрювані чеською владою в організації вибуху в місті Врбетіце, отримали підвищення і наразі працюють на Кремль, — ред.) та їхньою спробою отруїти Скрипаля, Матвєєв, проводячи свята у себе на триповерховій віллі (це до питання: "Де гроші на спецоперації та агентуру, Зін?") на Лазуровому березі у Франції, після святкування Різдва та Нового року в Монако, опинився з гостями в лікарні того ж таки Монако з отруєнням і як обіср*вшись, у прямому і переносному сенсі, він обдзвонював своїх кураторів у спробі дізнатися отруїли вони його отрутою чи ні. Кажуть, історія кумедна. Ну, тут важливо поспішити", — йдеться у повідомленні.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...