"Наказали стояти, півроти просто загинуло": Окупант поскаржився подрузі на непрофесійне командування (аудіо)

Російський окупант поскаржився подрузі на непрофесійне командування. Через некомпетентність командирів загарбники зазнають великих втрат. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова загарбника, яку опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"От у 3-й роті командир сказав виїхати. Танки порожні, не було гасу. Вони виїхали, їх почали бомбити. Командир сказав: "Ні, стоїмо до "Талого"... А півроти просто загинуло ", – сказав окупант.

За його словами, в тій же 3-й роті ще двоє окупантів зникли безвісти. "А якщо вони спробують дійти до вас? Як, у сенсі, навіть не пошукали?", – здивовано запитує росіянка.

"Та звісно, ні. Я тобі кажу, тут у нас начальство таке ось. У мене друг, його "затрьохсотило", він поїхав, він живий, а його там начальник штабу, вже все, каже, він 200-ий. Добре хоч ще документи не встиг зробити, не відправив у сторону дому", – поскаржився загарбник.

Однак подруга розповіла загарбнику, що про некомпетентність командування "другої армії світу" вже говорять в РФ. "У нас багато хто каже, що самі бійці як би самі не тупі, дуже багато вміють і роблять, а ось командування як би дуже страждає, неграмотні командири стоять", - додала росіянка.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...