Наказує бомбити мирні міста України: Названо ім'я начальника штабу дальньої авіації армії РФ

Журналісти-розслідувачі встановили особу ще одного воєнного злочинця з Росії, який наказує бомбити мирні українські міста, що призводить до масових руйнувань та жертв. Ідеться про начальника штабу дальньої авіації, генерал-майора Сергія Кувалдіна. Про це пише проєкт "OSINT Бджоли" у Telegram, передають Патріоти України.

У повідомленні також вказані особисті дані ймовірного злочинця, включно з адресою та номером мобільного телефону. Як зазначається, до призначення на посаду начштабу дальньої авіації Кувалдін командував 326-ю важкою бомбардувальною авіаційною дивізією, дислокація Амурська область, селище Серишеве-2, село Українка (з 2014 року). Звання генерала отримав у 2018 році.

Ще раніше був заступником командира авіабази в місті Енгельс Саратовської області (22-га важка бомбардувальна авіаційна дивізія). Кувалдін народився 26 червня 1967 року. Прописаний за адресою – Саратовська область, місто Енгельс, вул. 148-ї Чернігівської дивізії, д. 23, кв. 12. Телефон – 79146139003, профіль в "Однокласниках" – https://ok.ru/profile/795027455.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...