Нахабний план окупанта: Путін запропонував ввести загальне громадянство для України і РФ

Президент Російської Федерації (РФ) Володимир Путін висунув пропозицію ввести загальне громадянство для жителів Росії і України, повідомляють Патріоти України.

За його словами, "спільне громадянство зробить обидві країни сильнішими та успішнішими". "Я багато разів говорив, що українці та росіяни - братні народи і навіть більше того. Я взагалі вважаю, що це один народ. І, якщо у нас буде спільне громадянство, від цього тільки виграють і росіяни, і українці", - заявив він.

За словами Путіна, це рішення говорить про те, що "ми домовимося, напевно, тому що у нас є багато спільного".

Зазначимо, раніше майбутній президент України Володимир Зеленський прокоментував заяву Путіна про можливе спрощення процедури отримання російських паспортів громадянами України. Зеленський підкреслив, що такими діями Росія "даремно витрачає час".

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...