"Нах*й цього президента треба знімати": Окупант заявив, що не розуміє, кому потрібна війна в Україні (перехоплення)

Російські окупати дедалі більше розуміють непотрібність цієї війни. Деякі вже говорять про те, що треба знімати президента. Так, про це в розмові зі своєю матір'ю заявив один з окупантів. Перехоплення виклало ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

Мати окупанта розповідає про ситуацію з мобілізацією в Росії. Вона здивована тим, що в той же день, коли Путін підписав наказ, почали розносити повістки. "В них все було заготовлене заздалегідь", - бентежиться жінка. Вона також обурена тим, що мобілізаційні пункти всюди - навіть на вокзалах.

Сам же син хоче написати рапорт на звільнення, але мобілізація змінила всі плани, оскільки тепер, впевнений він, його не відпустять. "Нах*й треба знімати цього президента з влади. Ця війна нах*й нікому непотрібна. Мені ні холодно, ні спекотно від цієї України", - говорить окупант.

Нагадаємо, що Україна поважає міжнародне право, тому російські військовослужбовці мають можливість добровільно здатися в полон. Для цього можна зателефонувати за номером: +38-066-580-34-98, +38-093-119-29-84. Також створено чат-бот "Хочу жить бот" (https://t.me/spasisebyabot), де приймаються зверення від військовослужбовців.

Також для окупантів, охочих здатися в полон, та їхніх родин також діє "гаряча лінія". Для отримання інформації слід телефонувати за номерами: +38 066 580 34 98, +38 093 119 29 84.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...