Накриває паніка? Окупанти назвали Севастополь "прифронтовим містом" і ввели жовтий рівень "терористичної загрози"

Окупаційна "влада" Севастополя оголосила його "прифронтовим містом". Там запровадили жовтий рівень "терористичної загрози". Із відповідною заявою виступив гауляйтер Севастополя Михайло Развозжаєв. Його цитують пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

"Севастополь на даний момент є прифронтовим містом, у зв'язку з цим у ньому введено жовтий рівень терористичної небезпеки", – пояснив Развозжаєв.

Нагадаємо, жовтий рівень небезпеки запроваджено 31 липня після позачергового засідання штабу так званої Антитерористичної комісії.

"Жовтий рівень — середній із трьох існуючих. Це означає, що будуть максимально посилені заходи безпеки. Цей захід є виключно профілактичним: влада і всі правоохоронні органи контролюють обстановку. Цей режим вводиться для посилення роботи спецслужб", – поспішив виправдатися Развозжаєв.

Цьому передувала "атака" на штаб Чорноморського флоту в Севастополі. У день Військово-морських сил РФ невідомі запустили по штабу саморобний безпілотник із малопотужною вибухівкою.

Окупанти влаштували переполох та оголосили, що на них напали Збройні сили України. Незабаром одна із "сенаторів" Криму заявила, що дрон був запущений із самого Севастополя, проте вона швидко відмовилася від своїх слів.

У мережі ж розпочалася паніка. Частина жителів одразу написала, що атаки не було і безпілотник запустили місцеві, інші ж злякалися, чому в Криму не працює хвалена ППО.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...