Накриває паніка: Окупанти в Херсоні ховаються прямо під транспортом, щоб не потрапити під "бавовну" від ЗСУ (відео)

Військові РФ у захопленому Херсоні ховаються під власні бойові машини, щоби не потрапити під обстріл Збройних сил України. Окупанти шоковані ударами захисників півдня, передають Патріоти України.

Відповідне відео потрапило в мережу. "У тимчасово окупованому Херсоні русня залазить під свій транспорт, щоб сховатися від обстрілу. Не допоможе. Згорять разом із технікою", – зазначив український активіст Сергій СтерненкоТак, судячи з відеозапису, знятого з-під імпровізованого "укриття" у вигляді газовоза, загарбники відчули шок від "бавовни" ЗСУ.

"Осколки, б***ь, летять. …Оце, б***ь, ї**нуло. Документи із собою забрав… викупався, називається", – сказав один з окупантів, що стали свідками українського удару. Увага! Відео 18+! Присутня ненормативна лексика!

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...