Нальоти, страх і бойкот: Партизан розповів, як РФ облажалася з псевдовиборами в Україні (відео)

На тимчасово захоплених територіях України росіяни вже почали проводити свої псевдовибори. Паралельно з цим там активізувалися і українські партизани - учасники руху "Жовта стрічка", передають Патріоти України.

За словами одного з координаторів руху Івана, крім їхніх постійних акцій зі зриву цих "виборів", всіляко бойкотує псевдовиборчий процес місцеве населення.

"Окупаційна влада розуміє, що ніякої підтримки у неї не буде, але якусь картинку їм треба намалювати для Москви. Тільки українці розуміють, що сенсу брати участь у цих виборах немає, оскільки ВСУ просуваються", - розповів партизан.

Він додав, що щодня партизани активно спалюють партійні газети окупантів, агітаційні матеріали, здійснюють нальоти, через що росіяни починають закривати свої виборчі дільниці та штаби партій.

Також учасник руху "жовта стрічка" розповів, що на ці вибори Москва не змогла знайти на місцях потрібну їм кількість технічних кандидатів, а ті кандидати, які все ж таки погодилися брати участь, уникають будь-якої агітації через загрозу бути викритими і притягнутими до відповідальності.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...