"Нам час активніше адаптуватись": Росія не збирається зупинятися, вона вже реалізовує програму "довгої війни", - Жорін

Попри санкції, Росія продовжує нарощувати та активно розбудовувати власну військову промисловість. Наміри Москви цьогоріч виготовити 2,1 млн снарядів - не просто фантазії. До цього варто ще додати величезні обʼєми, які вона отримує від своїх союзників, передають Патріоти України.

Як стверджує заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін, росіяни не просто готуються - вони вже реалізовують програму "довга війна".

"Нічого з цих дій не говорить про те, що вони збираються зупинитись на якомусь населеному пункті. Та і на війні в Україні РФ зупинятись не збирається. Нам час активніше адаптуватись до реалій, в яких буде все менше допомоги західних країн. Маємо розраховувати виключно на самих себе - розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки.

Бо воювати Україна буде не до виборів президента Америки чи ще чогось - воювати нам доведеться доки Москва існує в такому вигляді, як сьогодні", - зазначив Жорін. Військовий також закликав "перестати мріяти" щодо санкцій, адже вони навряд чи когось зупинять.

"Геноцид російськомовного населення": Словацький політик зустрівся з послом РФ та підтримав пропаганду Кремля

четвер, 16 травень 2024, 20:16

Посол Росії в Словаччині Ігор Братчиков в середу, 15 травня, таємно зустрівся у словацькому парламенті з депутатом від правлячої партії "Smer" Тібором Гашпаром, аби обговорити війну в Україні та кібербезпеку. Про це пише Euractiv, передають Патріоти Ук...

Шукають незгодних із окупацією: Росіяни створили "антитерористичну комісію" на ТОТ

четвер, 16 травень 2024, 20:01

Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях псевдоправоохоронне об’єднання - "антитерористичну комісію" і шукають у соцмережах незгодних з окупацією. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України. "Хочуть трим...