"Нам давали на спротив три дні": Згурець пояснив, чому Захід постачає зброю Україні не так швидко, як просить Київ

Перед початком повномасштабного російського вторгнення європейські та американські партнери давали Україні на спротив лише три дні. Зараз же має місце керований процес посилення потужності ЗСУ, передають Патріоти України.

Про це розповів журналіст і керівник інформаційно-консалтингової компанії Defense Eхpress Сергій Згурець. Він висловив думку, що постачання зброї Україні синхронізується з впливом на політичні процеси в Росії (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки)."В будь-якому разі є це розуміння отих червоних ліній, щоб не дати, напевно, зайвого, щоб ми так потужно не воювали. Можливо, якийсь там керований процес посилення нашої потужності. Я думаю, що він зберігається і досі", – розповів Сергій Згурець.

Він пояснив, що американські та європейські України намагаються тримати ситуацію під контролем, щоб на полі бою не сталося раптового перелому. Бо в такому разі створиться загроза, що росіяни почнуть впадати в істерику і погрожувати ядерною зброєю.

"Крім того, треба забезпечити паралельно керованість процесу розпаду РФ і/чи керованість процесу передачі влади в РФ. Думаю, що ці два процеси – кероване посилення наших можливостей і керований процес контролю розпаду Російської Федерації – якимось чином узгоджені у часі. І воно все одно рано чи пізно приведе до розпаду РФ і нашої перемоги", – припустив керівник Defense Eхpress.

Джерело: Обозреватель

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...

У Москві буде істерика: Пашинян заявив, що Вірменія може заборонити трансляцію російських каналів

середа, 8 травень 2024, 14:22

Вірменія заблокує трансляцію російських телеканалів, якщо Москва проігнорує вимоги Єревана. Роспропаганді потрібно проявити "повагу до Вірменії та її інтересів". Чергове попередження РФ на пресконференції 7 травня зробив вірменський прем'єр-міністр Нік...