"Нам є з чим порівняти": Військовий лікар розповів про ставлення до бійців

Можливо, якісь поодинокі випадки можуть бути, коли медикам байдуже на поранених. Це або вигорання внутрішнє людини, або ще щось. Я не бачив груп людей, чи стабілізації пунктів, чи передових хірургічних груп, де би люди виконували свою роботу без небажання., передають Патріоти України.

Про це розповів лікар, який курує медициною східного напрямку фронту, підполковник Роман Кузін в ексклюзивному інтервʼю кореспондентці ТСН Наталі Нагорній.

За його словами, медики цілодобово сім днів на тиждень просинаються, щойно з’являється перший пацієнт.

“Щоб сказати, що в нас там присутнє якесь вигоряння… Нам є з чим порівняти. Ми бачимо, кому важче чи лікарю, чи медичній сестрі, у порівнянні з бійцем немає на що жалітися. Тому що ми все рівно, ну десь на якомусь ліжечку будемо ночувати. Якщо це передова хірургічна група, то ти будеш спати на ліжку під ковдрою, яка б вона там не була. Але ти ж не в окопі спиш. І всі чітко розуміють, що ми зобов'язані перед солдатом, перед тим, хто нас захищає, перед тим військовослужбовцем, який перебуває попереду нас. Ну і плюс якийсь такий невідомий мені мотиваційний фактор, що заставляє так людей реагувати”, — розповів Роман Кузін.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...