"Нам казали, що тут українців немає": Полонений окупант видав неймовірну байку від російських пропагандистів (відео)

Збройні сили України продовжують поповнювати обмінний фонд. Так, українські захисники взяли в полон чергового російського окупанта, який виявився фанатом кремлівської пропаганди, передають Патріоти України.

Він заявив: їм казали, що в Україні нібито немає українців. Відповідне відео з’явилось у соцмережах. Зокрема, загарбник почав розповідати, що приїхав в Україну вбивати "нацистів" та "найманців".

"Нам взагалі казали, що тут українців немає, що тут нацисти, американці, негри, ну тобто громадян України тут немає, а виявилось зовсім не так. Виявилось, що тут лише громадяни України", – сказав військовий путінської армії.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...