"Нам нужны борцы против "хунты" в правительстве": У Росії бачать Пушиліна "прем'єр-міністром" України

Росія може вирішити питання України військовим шляхом, але буде краще, якщо при владі в Україні будуть «розсудливі люди, які приймуть рішення про входження до складу Союзної держави». Про це заявив генеральний директор Інституту політичних досліджень Сергій Марков, передають Патріоти України.
Російський експерт висловив думку, що у Росії є можливість повного входження Донбасу та інших регіонів України військовим шляхом, але цього Кремлю нібито хотілося б уникнути: «Наш путь другой. Нам нужно добиться, чтобы был установлен суверенитет Украины, к власти в Киеве пришли здравые силы, которые бы приняли решение о вступлении Украины в Союзное государство с Россией и Белоруссией».

Також Марков вважає, що при владі в Україні повинні перебувати люди, які боролися проти «київської хунти»: «Наш стратегический путь не в том, чтобы Донбасс вошел в состав России, а в том, чтобы люди Донбасса сидели в правительстве в Киеве, настоящие люди Донбасса. Чтобы Пушилин был премьер-министром Украины, чтобы другие люди, которые участвовали в вооруженном восстании против бандеровской хунты, определяли политику государства Украина».

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...