"Нам нужна про-русская Украина. И она такой будет": Терорист Прилєпін висловився про результати виборів в Україні

Терористам самопроголошених "Л/ДНР" потрібна про-російська Україна і вона такою буде. "Це довгий процес, але неминучий". Такою думкою в інтерв'ю "Комсомольскій правді" поділився російський письменник Захар Прилєпін, який добровільно приєднався до лав терористів на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

За словами бойовика, для "позитивних змін" на сході зроблять спроби "домовитися" і навіть "маніпулювати" передбачуваним переможцем президентських перегонів в Україні.

"Залежно від того, які у нас є домовленості з передбачуваними переможцями. Якщо у нас є можливість ними маніпулювати і навіть шантажувати, можливі позитивні зміни. А якщо ми просто проваджені силою інерції, як з Януковичем, будуть ті ж самі граблі", - відповів Прилепин на питання, чи вплинуть на щось вибори в Україні.

При цьому терорист додав, що їм "потрібна про-російська Україна". "Для цієї території характерний наплювацьке ставлення до колишніх домовленостей. Нам потрібна про-російська Україна. І вона такою буде. Це довгий процес, але неминучий. Коли я воював в Чечні, мені говорили, що ми 100 років будемо ворогувати. Ну і де сьогодні ті провісники?" - додав він.

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...