"Нам потрібен сильний лідер!": Кива пригрозив українцям загибеллю та знищенням

Одіозний політик відверто натякнув на слабкість президента України та його партії?

Ілля Кива. Фото: 5 канал.

Народний депутат України від ОПЗЖ Ілля Кива озвучив неоднозначне висловлювання про те, що українцям як нації нібито загрожує загибель і повне зникнення. Одіозний політик вважає, що це невідворотно без нового лідера. Дивну позицію парламентаря виклали на офіційному сайті його партії, передають Патріоти України.

"Ми будемо знищуватися й гинути, поки в країні не з'явиться лідер, який зможе зібрати країну, навести лад, у якого буде чітка мотивація діяти в інтересах українського народу, який не буде відволікатися на вигуки європейських і американських партнерів. Нам потрібна сильна партія при владі", – підсумував він.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...