"Нам потрібна не тільки якість, але і кількість": Український льотчик назвав винищувачі, які зможуть кардинально змінити хід війни (відео)

Військовий пілот винищувача МіГ-29 з позивним "Джус" розповів, які літаки потрібні Україні, щоб кардинально змінити хід бойових дій. Свою думку з цього приводу він висловив в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Пріоритет – F-16... він найбільш оптимальний, тому що нам потрібна не тільки якість, але і кількість, – зазначив воїн. – F-16 набагато більше, є певним конструктором, на який можна підкидати різне обладнання, зброю. Тобто, купуючи стару платформу, на неї можна повний "фарш" докупити і отримати сучасний літак".

На думку льотчика, з отриманням таких бойових літаків війна в Україні зміниться кардинально: "Ми значно знизимо наші втрати, ми захистимо міста від постійного ракетного терору і придбаємо здібності для ефективного контрнаступу, зможемо боротися з їхньою ППО та зможемо завдавати високоточні удари сучасною високоточною зброєю".

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...