"Нам потрібна перемога, а не капітуляція": Ярош запропонував Зеленському себе в ТКГ замість Фокіна

Командувач українською Добровольчою армією Дмитро Ярош запропонував президенту Володимиру Зеленському свою кандидатуру на пост глави української делегації в Тристоронній контактній групі. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

“Мінські домовленості - це зло для України і їх реалізація призведе до українського повстання, а отже, до ще більшої крові наших співвітчизників. Вона нам не потрібна. Нам потрібна не капітуляція, а мир через українську перемогу”, – зазначив Ярош.

Разом з тим він підкреслив, що "будь-які переговори з ворогом повинні проходити з позиції сили, а не немічності і зради".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...