"Нам потрібні Миколаїв і Одеса": Симоньян заплуталася в "хотілках Путіна" і видала "нові цілі РФ"

Російська пропагандисткаМаргарита Симоньян зморозила чергову маячню, коли намагалася виправдатися перед росіянами за постійні провали армії РФ в Україні. Вона почала говорити, нібито цілі Росії навмисно було сформульовано так розмито, адже у процесі бойових дій "вони можуть змінюватися залежно від ситуації", передають Патріоти України.

Таким чином Симоньян намагалася пояснити, чому це "країна на болотах" досі не досягнула успіху в оголошених диктатором Путіним цілях щодо так званих "денацифікації і демілітаризації". Відповідне відео зі зверненням пропагандистки з’явилося у мережі.

Поплічниця Путіна заплуталася в цілях РФ в Україні і почала говорити, нібито у країни-агресорки була "лише одна" точна і чітка ціль – "звільнення Донбасу". Але тепер, коли окупанти захопили ще й частину Запорізької та Херсонської областей, РФ нібито "повинна захищати ще й їх".

Отже Симоньян намагається виставити ситуацію таким чином, нібито РФ "не збиралася захоплювати інші українські області, крім Донецької та Луганської", але, мовляв, окупантам "вдалося навіть перевершити свою головну ціль із захисту Донбасу".

У той же час пропагандистка розкотила губу ще й на інші українські регіони – вона вже побачила у своїх рожевих мріях захоплення Росією Миколаєва та Одеси.

"Ось скажіть, Миколаїв і Одеса нам потрібні? Ну звичайно потрібні! Нам же не потрібно, щоб Україна рано чи пізно була напхана підводними човнами і мала потужний флот у Чорному морі, де наш Крим, Сочі, Геленджик, Новоросійськ", – видала чергову порцію маячні Симоньян.


На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...