"Нам сказали - або їдеш в Україну, або 5 років в'язниці": Полонений окупант спробував пояснити, як потрапив на війну (аудіо)

Воїни Національної гвардії України захопили в полон чергового військовослужбовця ЗС РФ. Окупант заявив, що потрапив на війну нібито з примусу, тому що за відмову його посадили б у в'язницю на 5 років. Про це солдат країни-агресорки сказав українським воїнам під час допиту, передають Патріоти України.

Росіянин повідомив, що він народився в Ставропольському краї РФ, а потім переїхав до Вологди. Служив у різних частинах ЗС РФ на контракті. Окупант охоче розповідав про себе і навіть похвалився, що займався легкою атлетикою (якщо вірити цифрам, які він назвав, то 100-метрівку загарбник пробігав мало не зі світовим рекордом). На запитання про те, що ж він забув в Україні, військовополонений відповів: "Нам сказали – або ви поїдете туди, або вам п'ять років ув'язнення і звільнять".

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...