"Нам закон не дозволяє": У Кремлі заявили про неможливість мирних переговорів з Україною

У російського президента-диктатора Володимира Путіна заявили, мовляв, відсутня перспектива мирних переговорів з Україною. Причину, вони знову звинувачують українську сторону. Точніше - законодавство. Таку думку висловив прессекретар очільника Кремля Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України.

За його словами, нібито українські закони забороняють вести діалог із країною-агресоркою - з Росією. Не забув речник Путіна згадати ще й країни Заходу. "В умовах, коли закони України забороняють президентові України вести з нами будь-які контакти або вести з нами якийсь діалог, в умовах, коли західники, очевидно, не схильні дозволяти Києву якусь гнучкість у цьому питанні, говорити про те, що є якісь перспективи, зараз не доводиться", - заявив Пєсков.

Також, за його словами, у проведенні "спецоперації" є позитивна динаміка.

Заяви Москви про "мирні переговори"

На словах в Кремлі вже не вперше заявляють, мовляв, готові до переговорів з Києвом. Втім, на справі не припиняють атаки. Наприклад, коментуючи мирні ініціативи президента України Володимир Зеленського, Пєсков заявив, що Росія продовжуватиме геноцидну війну, бо це свідчить про "здоровий глузд".

Путін під час розмови телефоном з турецьким колегою Реджепом Ердоганом заявив, мовляв, РФ відкрита до діалогу щодо України. Втім, за його словами, Києву треба враховувати "нові територіальні реалії".

Пєсков також завляв, що жодного "мирного плану" щодо України не може існувати без врахування "сьогоднішніх реалій". Вн має на увазі так зване "входження" до складу РФ Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...