Намагається виправдатись? Шольц вважає, що ембарго на російську нафту не наблизить кінець війни

Олаф Шольц вважає, що ембарго на російську нафту не покладе край війні. Натомість це лише погіршить економічну ситуацію в Європі, передають Патріоти України.

За словами Шольца, Німеччина хоче уникнути економічної кризи. Про це німецький канцлер сказав в інтерв'ю Spiegel 22 квітня.

Я взагалі не бачу, щоб газове ембарго поклало край війні. Якби Путін був відкритий для економічних аргументів, він би ніколи не почав цю божевільну війну, - заявив Шольц.

Обмеження на російську нафту "серйозно вплинуло б на фінансування відновлення України". Тому Шольц наголошує, що цього не можна допустити.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...