"Намагалася бути веселою та енергійною": Перша леді України розповіла, як повідомила дітям про початок війни

Дружина президента Олена Зеленська розповіла, як повідомила дітям про початок війни. За словами першої леді, вона сказала все відразу вранці 24 лютого. Діти не запанікували і дисципліновано виконували всі вказівки. Про це Олена Зеленська сказала під час інтерв'ю з президентом Володимиром Зеленським з нагоди третьої річниці з дня інавгурації, передають Патріоти України.

"Їм потрібно було щось пояснити, коли ти їх розбудив о 4 ранку і сказав, давайте на всяк випадок зберемо речі. Але вони мене навіть здивували. Ну я намагалася бути енергійною, веселою, нібито нічого такого не сталося.

І вони якось дисципліновано виконували всі мої вказівки, швидко збиралися. Вже потім, через якийсь час приходить розуміння того, що не знаємо, коли побачимо тата знову, і були сльози кілька разів. Але все ж таки вони тримаються. Молодці. Як тато. Знаючи, що він витримає, і вони витрамають", - розповіла Зеленська.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...