Намагалися "нарити" дані про військових та позиції ЗСУ під Києвом: СБУ накрила мережу агентів Кремля

У Києві викрили російських агентів, які вели розвідку позицій ЗСУ навколо Києва, намагалися просунути пропаганду РФ і визначали геолокацію стратегічних об'єктів. Про те заявив представник СБУ Артем Дехтяренко, передають Патріоти України.

Українські правоохоронці затримали 4 агентів. Вони закликали українців підтримувати окупантів. Діяльність групи агентів контролювали окупанти з "ЛНР" і російські розвідники. Між учасниками було чітко розподілено сфери відповідальності за виконання завдань.

Як виявилося, два агенти розвідували позиції ЗСУ, встановлювали розташування об'єктів критичної інфраструктури, збирали дані про нинішніх і колишніх українських військових і правоохоронців.

Серед російських агентів був і колишній працівник правоохоронних органів у Донецькій області. Саме він відповідав за поширення в месенджерах пропаганди, яка була націлена на подальшу підтримку російських військових. Цей зрадник залучав до "роботи" айтішника з Гостомеля Київської області. У російських агентів знайшли проросійську символіку, засоби зв'язку та електронні носії інформації.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...