Намагався ввести журналістів в оману: У помічника Зеленського знайшли бізнес-зв'язки з оточенням Путіна

Через кінокомпанію «Медійна група європейського партнерства» Андрій Єрмак пов'язаний з громадянином Росії Рахамімом Емануїловим.

Андрій Єрмак. Фото: Українська правда.

Помічник президента Зеленського Андрій Єрмак має бізнес-зв'язки з правлячою верхівкою Росії. Це з'ясували журналісти програми «Схеми», повідомляють Патріоти України.

За даними розслідувачів «Схем», через кінокомпанію «Медійна група європейського партнерства» Єрмак пов'язаний з громадянином Росії Рахамімом Емануїловим. Він же є бізнес-партнером Єрмака в консультаційній компанії «Інтерпромфінанс Україна» і ТОВ «М.Е.П». У свою чергу, Емануїлов через «Інтерпромбанк» пов'язаний з впливовими в Росії людьми - сенатором Камчатки, «єдиноросом» Валерієм Пономарьовим, родичем заступника керівника апарату уряду РФ Іваном Садчиковим. Також в раді директорів «Інтерпромбанку» були однокурсники російського президента Путіна Микола Єгоров і Ільхам Рагімов.
Єрмак заявив журналістам, що востаннє спілкувався з Рахамімом Емануїловим близько десяти років тому, допоміг йому зареєструвати в Україні компанію, але бізнес-діяльність через неї нібито не велась. У журналістів інші дані: дві компанії, де Єрмак і Емануїлов є співзасновниками, до сих пір не ліквідовані. Одна з 1999 року не показувала фінансових результатів. Друга за 12 років отримала майже 40 млн гривень доходів.

Нагадаємо, помічник президента Єрмак прославився, коли на зустрічі з блогерами назвав Зеленського одним з найбільших лідерів світу. За даними ЗМІ, Єрмак зараз активно контактує з віце-прем'єром Росії Дмитром Козаком, і на цих зустрічах вирішується майбутнє Донбасу.

Операція була вдала: Сили оборони знищили РЛС Росії, яка контролювала небо на 700 км вглиб України

вівторок, 16 квітень 2024, 15:25

Українські військові вразили РЛС дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 км вглиб України. Про це повідомили джерела "РБК-Україна", передають Патріоти України. Сили оборони України знищили модернізований комплекс "Небо-У", який д...

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...