Намагався вивезти... 13 годинників: Григорія Суркіса затримали на кордоні (фото)

Нардепа та одного з президентів ФК "Динамо" Григорія Суркіса, який залишив країну на початку війни, затримали на пункті пропуску "Краковець", коли він намагався знову виїхати з України. Згодом Суркіса випустили з країни, але не дозволили вивезти годинники. Про це повідомили джерела "Української правди" у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За даними співрозмовника УП, Суркіс вивозив 13 годинників через "зелений коридор". Годинники не були зазначені у декларації. На даний момент митниця винесла йому відмову щодо вивезення годинників.

Прикордонники не пропускали Суркіса ні туди, ні назад. За словами співрозмовника видання, протокол про недекларування не був складений.

За даними джерел "Української правди", Григорій Суркіс в’їхав в Україну 13 квітня о 03:51 через ПП "Краківець" на авто № AA0006OH. Пізніше співрозмовники УП повідомили, що Суркіс уже у Польщі. Годинники залишилися в Україні. Зазначається, що це його особисті годинники – вони вказані в електронній декларації, яку він подавав.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...