"Деды воевали за это": У Росії затримали 97-річного ветерана Другої світової (фото)

У російському Новосибірську поліцейські затримали 97-річного ветерана Другої світової війни за плакат на підтримку дітей-сиріт. Чоловік, сидячи на лавці, ненадовго розгорнув плакат із вимогою повернути дітям 4 квартири, вкрадені у них чиновниками. Ветерана як злочинця відвезли до відділку поліції. Про це повідомляє російське видання "Прецедент", передають Патріоти України.

4 червня, на площі Леніна у Новосибірську поліцейські затримали 97-річного ветерана Володимира Степанова за плакат про дітей-сиріт. Ветеран сів на площі Леніна на лавку і розгорнув плакат, проте потім згорнув його назад. Степанов вимагав повернути дітям-сиротам 4 квартири, які були привласнені чиновниками.

"Ветерана доставили до Центрального відділу поліції в поліцейській машині – як злочинця. Адвокат не зміг приїхати, тому ветерана, за усним клопотанням, захищала я", - розповіла активістка Яна Дробнохід.

Вона також повідомила, що у відділенні на ветерана не стали складати протоколу, оскільки не знайшли складу злочину в його діях. З ним "провели виховну бесіду" та відпустили.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...