"Намекнул на харакири": Кім Чен Ин зробив Путіну дивний подарунок (фото, відео)

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин подарував президенту РФ Володимиру Путіну меч, прикрашений коштовностями. Про це в Twitter розповів журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, повідомляють Патріоти України.

"Кім Чен Ин подарував Путіну меч: Меч уособлює силу, мою душу і душу нашого народу, який підтримує вас", – йдеться в повідомленні. У відповідь глава Кремля подякував лідеру КНДР і подарував йому монету, так як, згідно з народним повір'ям, дарувати ножі – погана прикмета.

"Сподіваюся, ВВП сунув йому монетку в кишеню за нашою традицією", "Натякнув на харакірі", "Який президент, така і підтримка", "Кім Чен Ин віддав свою душу Путіну, анти-комуністу і зраднику, за монетку. Він що росіянин? "," Раби кували всю ніч?", – писали в мережі.


Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...