Намічається велика "зрада"? Макрон заявив, що приїде на День перемоги до Путіна

Президент Франції Емманюель Макрон заявив в ефірі російського "Першого каналу", що приїде на День перемоги в Росію у 2020 році, пишуть російські агентства ТАСС та "Інтерфакс", повідомляють Патріоти України.

«Так, я буду там. Пан [президент Росії Володимир] Путін мене запросив, і я приїду», – сказав Макрон в ефірі програми «Толстой. Воскресенье». Він заявив, що відзначення цієї дати важливе для Франції.

«Тому що ми знаємо, що багато чим зобов’язані Росії й тим, хто чинив спротив», – заявив Макрон. Випуск програми «Толстой. Воскресенье» за 30 червня наразі не опублікований на сайті «Першого каналу». 9 травня 2020 року в Росії відзначатимуть 75-річницю перемоги у Другій світовій війні.

Відпрацювали точно: З’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 17:49

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки з місця удару української розвідки по швидкісному російському катеру в тимчасово окупованому Криму в ніч на 6 травня, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що журналісти встановили точну л...

"Ми бачимо": Росіяни мають великі запаси радянської військової техніки, - військовий ЗСУ

понеділок, 6 травень 2024, 17:30

Російські окупанти мають великі запаси радянської техніки. Про це в ефірі "Київ24" повідомив військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. За його словами, в основному росіяни відправляють ...