Намічається велика "зрада"? Меркель обговорить з Путіним війну на Донбасі перед зустріччю із Зеленським у Києві

імецька канцлерка Ангела Меркель під час свого візиту до Москви обговорить з президентом Росії Володимиром Путіним актуальні проблеми міжнародної політики. Йдеться про військовий конфлікт на Донбасі, а також ситуації у Афганістані та Білорусі. Про це заявив представник німецького уряду Штеффен Зайберт, передають Патріоти України.

Під час брифінгу у Берліні в середу, 18 серпня, він розповів про те, що лідери двох держав обговорюватимуть низку важливих проблем міжнародної політичної арени. За його словами, однією з тем перемовин стане конфлікт на Донбасі, причому Москва для врегулювання збройної конфронтації може зробити більше, ніж робить зараз.

Мова йтиме точно про великі міжнародні теми: про конфлікт на сході України, для вирішення якого Росія може зробити більше, ніж робить, про Білорусь", - зазначив Зайберт, підкресливши, що тема Афганістану також обговорюватиметься.

Нагадаємо, 13 серпня у Берліні заявили, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель 20 серпня приїде з візитом до Москви, де проведе перемовини з главою РФ Володимиром Путіним. Примітно, її поїздка відбудеться за два дні до зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Києві.

Квитки в пекло: Прикордонники показали, як вночі знищують росіян на Сіверському напрямку (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 18:30

Сили оборони України на Сіверському напрямку в нічний час доби знищили групу росіян. Цей процес вдалося зафіксувати на відео. . Зазначається, що це результат роботи прикордонників із бригади "Помста". "Добірка точних нічних скидів по окупантах", - пов...

Новий поворот: Прокурор МКС вимагає видати ордери на арешт Нетаньягу та лідерів ХАМАС

понеділок, 20 травень 2024, 18:22

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан запросив ордери на арешт премʼєра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта, а також трьох лідерів палестинського руху ХАМАС. Такий документ вже опублікований на сайт...