Намір умисного вбивства? Адвокат Гримчака прокоментувала інформацію про нібито спробу самогубства свого клієнта

Хтось тестує громадську думку на можливість гучного "самогубства"

Адвокат ексзаступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака спростувала інформацію деяких ЗМІ про те, що її підзахисний нібито намагався повіситися в СІЗО, зазначають Патріоти України. У коментарі LIGA.net адвокат Тетяна Матяш заявила, що така інформація не відповідає дійсності.

«Ще у вересні на камери він заявив, що любить свою родину і життя, і не збирається ніколи закінчувати життя самогубством. Тому, якщо з ним щось станеться, то він попередив, це буде умисне вбивство», – зазначила захисниця Гримчака.

За словами Матяш, наразі її підзахисний перебуває в абсолютно нормальному стані й ніщо не загрожує його життю і здоров’ю.

Матяш зазначила, що після появи інформаційного вкидання вона відразу зателефонувала заступнику начальника Чернігівського СІЗО, в якому перебуває Гримчак. Той підтвердив, що з ув’язненим все в порядку.

Також адвокат чиновника додала, що на сьогодні родина Гримчака не має можливості внести заставу в розмірі 5,9 млн грн. Матяш наголосила, що його рідним «насилу вистачає на проживання».

Нагадаємо, 14 серпня Юрія Гримчака та його помічника затримали за підозрою у вимаганні хабаря в розмірі $1,1 млн. Пізніше їм повідомили про підозру в шахрайстві.

16 серпня Деснянський райсуд Чернігова обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. 14 листопада Вищий антикорупційний суд продовжив термін арешту і призначив заставу в розмірі 5,9 млн грн.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...