Нанотехнології? Російські сапери проводять розмінування звичайними палицями (відео)

У соцмережах з’явилося відео, на якому сапер окупантів проводить розмінування території за допомогою звичайної палиці, передають Патріоти України.

Суть російського методу полягає у тому, щоб тикати нею у протипіхотну міну, поки та не здетонує. При цьому скільки саперів, які практикували подібний спосіб розмінування, ЗС РФ втратили з початку агресії проти України, залишається лише гадати.

Тим часом українська армія продовжує свій контрнаступ, який розпочався 29 серпня, звільняючи українські території одразу на кількох напрямках. Сили оборони утримують Антонівський міст та інші переправи через Дніпро на Херсонщині під вогневим контролем, не даючи окупантам відновити критично важливі для них маршрути.

Таким чином, вони заблокували перекидання російських військ, що серйозно знизило можливості ЗС РФ у цьому регіоні. Окрім Херсонської, активний контрнаступ розпочався також і у Харківській області.

І хоча у Генштабі ЗСУ інформацію про його перебіг намагаються не коментувати, на сьогодні вже відомо про звільнення цілої низки територій загальною площею понад 8000 кв. км, зокрема ключові для РФ Балаклію, Куп’янськ та Ізюм.

У свою чергу українські партизани продовжують ліквідацію прокремлівських колаборантів, які добровільно погодилися працювати на російських загарбників.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...