Наодинці чи ні? Названо формат переговорів Зеленського і Путіна

Переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський має намір зустрітися з лідером Росії Володимиром Путіним виключно в рамках "нормандського формату". Про те, що переговорів віч-на-віч не планується, заявив колишній президент Польщі Олександр Квасьнєвський, повідомляють Патріоти України.

"Зеленський сказав нам, що не хоче говорити з Путіним наодинці, а почати переговори з ним у рамках "нормандського формату", тобто разом із канцлером Німеччини і президентом Франції. Це - справедливе рішення, оскільки такий формат складе для нього захисну парасолю, адже зустріч із таким політичним хижаком не була б для нього сприятливою", – поділився він.

Як розповів Квасьнєвський, таку заяву Зеленський зробив під час зустрічі за тиждень до виборів, на якій окрім них були присутні також екс-глава МЗС Швеції Карл Більдт, колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен і екс-президент Європарламенту Пат Кокс.

Прокоментував Квасьнєвський і результати президентських виборів. На його думку, голосування було чесним і демократичним, а тренд оригінальності, заданий Україною, скоро підхоплять й інші країни.

Джерело: Укрінформ

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...