Напад Ірану на Ізраїль: Голова МЗС Польщі закликав США розблокувати пакет допомоги для України

Очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський наголосив, що ракетний удар Ірану по території Ізраїлю показує необхідність посилити системи протиракетної оборони як Ізраїлю, так й України. Для цього США мають розблокувати пакет військової допомоги для Києва і Тель-Авіва. Про це Сікорський написав у соцмережі X (Twitter), передають Патріоти України.

"Браво, Ізраїль, за відбиття великої іранської повітряної атаки з різних напрямків. Зараз було б корисно посилити протиракетну оборону Ізраїлю та оснастити подібними системами Україну. Найпростіший спосіб – розблокувати пакет американської допомоги для України та Ізраїлю", - написав очільник МЗС Польщі.

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...