​Напад на Україну: США невдоволені повільністю Європи щодо погодження санкцій проти РФ, - Bloomberg

Сполучені Штати незадоволені повільністю Євросоюзу щодо санкційного удару по Росії: європейські держави досі не дійшли згоди щодо конкретних заходів, які будуть задіяні проти РФ у разі вторгнення російських військ в Україну, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Агентство інформує: в адміністрації президента США зростає нетерпіння щодо позиції Європи, американські чиновники розчаровані тим фактом, що в ЄС не можуть домовитися щодо пакету санкцій проти РФ. Крім того, у Вашингтоні стурбовані поганою підготовленістю лідерів ЄС до дій у відповідь на можливі атаки російської сторони в кіберпросторі або кампанії з дезінформації.

Напередодні радник господаря Білого дому Джейк Салліван визнав, що США та Європа можуть не досягти абсолютної згоди щодо того, які заходи мають бути застосовані проти Росії, якщо вона зважиться на військову операцію в Україні. При цьому і у Вашингтоні, і в Брюсселі погоджуються, що потенційне військове вторгнення Росії в Україну призведе до серйозних наслідків для російської економіки.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...