"Нападуть найближчими днями": Білорусь готова вторгнутися в Україну, розвідка донесла тривожні дані

Військо Білорусі переведені в повну бойову готовність і в найближчі дні можуть вторгнутися в Україну, щоб допомогти в нападі на нашу країну російським військам. Про це заявили військові чиновники з розвідки США і НАТО 21 березня, передавати CNN, передають Патріоти України.

"Путін потребує підтримки. Допомогло б будь-що", - пояснив чиновник. При цьому джерела з білоруської опозиції повідомили, що білоруські бойові підрозділи готові найближчими днями вступити в Україну з тисячами сил, готовими до розгортання.

"Це матиме менший військовий вплив, ніж геополітичний, враховуючи наслідки приєднання до війни іншої країни", - йдеться в повідомленні. Високопоставлений представник розвідки НАТО сказав, що в НАТО оцінюють, що Білоруський уряд "готує середу, щоб виправдати Білоруський наступ проти України".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...