Напівкаяття: Олег Винник вибачився перед родинами загиблих українців, але не зміг визнати Крим українським, а Росію державою-агресором (відео)

Такою поведінкою співак аж ніяк не досяг поставлених цілей, скоріш підтвердив переконання, що ставить у ніщо територіальну цілісність України та потребу її відстоювати

Український співак Олег Винник, який оскандалився участю у кліпі з кримнашистами, вибачився перед родичами тих, хто загинув у анексованому Криму.

Так у вівторок, 1 жовтня, співак дав відповідну пресконференцію, в ході якої вкотре уникнув головного питання, яке цікавить українців: "Чий півострів?".

"Я хочу вибачитися перед родинами цих воїнів, які загинули під час окупації Криму, або взагалі за Крим, або у Криму. Це я прочитав відразу після того, як дізнався, що я не володію інформацією. Це не означає, що я хочу когось образити. Не дай Боже, бо це дуже болючі для мене речі. Я тоді справді сказав те, що я знав. Але я прочитав, і це факт, за це я хочу вибачитися перед родинами і співчуваю, і разом з вами несу цей біль", – відповів Винник.

В ході пресконференції він також не зміг відповісти, чи вважає Росію країною агресором.

"Ви хочете почути, що я вважаю, а я все ж таки хочу, щоб почули люди, які мають право в нашій країні вирішувати долю нашої країни. Президент, наша влада", – відповів Винник.

Він також пояснив, що не даватиме концерти у Криму, тому що тримає своє слово. Також Винник зізнався, що його часто запрошують до країни-агресора, але він відмовляється туди їхати.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...