Напоїти Сімферополь за рахунок зневоднення решти степів Криму: Як справи у водосховищ анексованого півострова

Місцеві жителі вважають, що "показуха" окупаційної влади в результаті залишить без води не тільки жителів кримської столиці, а й Білогірська.

13 з 14 водосховищ Криму втрачають воду: до початку серпня їх обсяг виявився майже на 5, 5 мільйона кубометрів менше, ніж на початок липня, повідомляють Патріоти України.


Невеликий приріст до початку серпня зафіксували тільки в Білогірському водосховищі. Більше ніж на половину наповнені Аянське, Щасливенське, Альмінське і Ізобільненське водосховища.

Майже на мільйон кубометрів скоротилися запаси Сімферопольського водосховища. Тут залишилося всього на 22% від проектного об'єму. На 23% наповнене Партизанське водоймище.

У Мережі з'явилося відео наповнення висохлого Сімферопольського водосховища: воду до нього по трубах перекачують з Білогірського водосховища (за іншими даними, з Тайганського - ред.), яке знаходиться в 40 км.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...