Напрямок дуже модний: Мустафа Найєм знайшов нову роботу

Ексголова Державного агентства відновлення Мустафа Найєм став старшим радником з питань боротьби з корупцією та відновлення інфраструктури у Promoting Integrity in the Public Sector Activity. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Проєкт фінансується урядами США та Великої Британії і спрямований на підвищення спроможності державних антикорупційних органів, зміцнення механізмів запобігання корупції в органах місцевого самоврядування та впровадження стандартів прозорості та підзвітності в процесі відновлення інфраструктури.

За словами Найєма, на новій посаді він займатиметься розробкою та впровадженні ефективних механізмів боротьби з корупцією, забезпеченні прозорості у відновленні інфраструктури та підвищенні спроможності державних і місцевих органів влади.

«Важливо. Я не переслідую політичних інтересів не керуюсь власними уподобаннями. Державні органи – це не персоналії їх керівників, а у першу чергу інституції, які повинні функціонувати ефективно, незалежно від політичної кон’юнктури або особистих уподобань. Я хочу і буду допомагати та підтримувати усіх, хто залишився і працює на державній службі через власний вибір та переконання», – зауважив він.

"Ситуація справді складна": У Третій штурмовій розповіли про бої на східному фронті

середа, 2 жовтень 2024, 16:27

Ситуація на східному фронті залишається складною, росіяни продовжують тиск. Але перебіг бойових дій можна змінити. Про це у коментарі YouTube-каналу РБК-Україна заявив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін, передають Патріоти Украї...

У окупованому Бердянську підірвали автомобіль із суддею-зрадником, - українська розвідка

середа, 2 жовтень 2024, 15:52

В тимчасово захопленому Бердянську у середу, 2 вересня, підірвати автомобіль із суддею-зрадником Віталієм Ломейком. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України. Авто зрадника підірвали біля 6 будинку на ...