Напруга однозначно посилиться: Аналітик дав прогноз щодо спроби окупації Харкова та області

В Інституті вивчення війни заявили, що путін начебто наказав своїм військам захопити Харків та область. Експерти ж кажуть, що в окупантів недостатньо сил для цього, але напруга в регіоні посилиться. Про це сказав військовий експерт Денис Попович, передають Патріоти України.

Він розповів, що на Харківщині безумовно буде посилення напруги найближчим часом. Хоча, за його словами, напруга там і не спадала, адже щовечора Росія випускає ракети та артилерійські снаряди по Харкову та області.

"Ніхто не каже про зменшення напруги. Але щодо можливого захоплення Харкова та області, то про це серйозно говорити не варто, бо в росіян немає сил", – заявив Попович.

Він вважає, що це просто політичні заяви. На думку експерта, це продовження нещодавніх заяв путіна про те, що вони "ще нічого не починали". "Це більшою мірою просто погрози Україні та західним партнерам через постачання зброї. Адже HIMARS навели шуму в типу російських військ, і це не подобається кремлю", – відповів Попович.

Експерт запевняє, що головні зусилля окупантів будуть спрямовані на Донецьку область, зокрема Слов'янськ та Краматорськ, щоб вийти на адмінкордон регіону та виконати наказ Путіна.

Джерело: 24 канал

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...