Напружені оборона, наступ та плани ворога: Зеленський провів нараду з військовими і силовиками

Президент України Володимир Зеленський провів 7 серпня щоденну селекторну нараду з військовими та силовиками щодо ситуації на фронті, передають Патріоти України.

Так, під час щоденного селектору Зеленський заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного про ситуацію на фронті: "напружені оборонні та наступальні операції".

"Міноборони відзвітувало про надходження техніки та боєприпасів, а також про календар постачання на близьку й середню перспективу, Мінстратпром – про власне виробництво. Ліквідовуємо бюрократичні барʼєри", – йдеться в дописі президента.

Окрім того, військова та зовнішня розвідки України поінформували про дані, отримані з Росії. Зеленський зазначив: "Розуміємо найближчі плани ворога".

Голова СБУ Василь Малюк відзвітував про боротьбу зі зрадниками в Україні. Голова МВС Ігор Клименко та заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба розповіли про російські обстріли по цивільних об’єктах і про дії держави щодо ліквідації наслідків та щодо допомоги людям.

"Також готуємо до виконання деякі рішення Ставки ВГК щодо продовження "зернового коридору", – резюмував глава держави.

Росіяни двічі вдарили по лікарні у Сумах: Багато загиблих та поранених, в тому числі - медики та поліцейські (фото)

субота, 28 вересень 2024, 13:14

Внаслідок російських ударів по лікарні у місті Суми у суботу, 28 вересня, загинули щонайменше дев’ять людей, ще 12 — дістали важкі поранення, повідомляють Патріоти України. За даними глави МВС Ігоря Клименка, росіяни двічі вдарили по лікарні. Внаслідок...

"По суті, лише на фронті починаєш розуміти...": Український коментатор, який пішов на фронт, зробив відверте зізнання

субота, 28 вересень 2024, 12:58

Відомий український коментатор і телеведучий Роберто Моралес зізнався, що тільки коли потрапив на "нуль", зрозумів, що таке насправді війна. Журналіст уже майже 10 років пов'язаний із Збройними силами України, служив у зоні АТО та вперше потрапив у зон...