Написали на снарядах маркером HIMARS: Окупанти на Харківщині вдалися до абсурдних кроків, щоб звинуватити ЗСУ

Російські окупанти намагаються повторити на Харківщині тактику, яку 8 років ведуть на Донеччині – цинічно звинувачують в атаках ЗСУ. Іноді, аби вигадати принаймні якісь аргументи вигадують абсурдні речі. Так, окупанти внаслідок ракетного обстрілу 21 липня знищили фермерську базу в тимчасово окупованій Боровій, на Харківщині, передають Патріоти України.

У момент обстрілу на території підприємства нікого не було, тож ніхто не постраждав. російські вояки та колаборанти моментально почали запевняти місцевих мешканців у тому, що підприємство обстріляли ЗСУ.

На уламках ракет окупанти написали HIMARS

Особливо "старався" та намагався бути переконливим новий гауляйтер Борової – харківський сепаратист Сергій Агарков. Сам він боїться ходити без військової охорони, тож заручившись їх підтримкою з'явився на місці обстрілів та показував уламки ракети, на якій попередньо маркером написали HIMARS.

При цьому, аби бути переконливішими, напис зробили навіть латинськими буквами. У росіян, мовляв, такого немає. Місцеві звісно ж, запідозрили, що західну зброю ніхто маркером не позначає.

росіяни не надто хвилюються за логічність їх псевдодоказів

Водночас сенсу ЗСУ стріляти по базі не було — росіян там не було. А саме приміщення було пофарбоване у кольори українського прапора.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...