"Наратив "поляки принизили українців" у них є в обов'язковому виконанні": Данілов розповів про діяльність російського центру "С"

Секретар РНБО України Олексій Данілов попередив, що багато країн світу перебувають в "інформаційному міхурі", що може призвести до дуже катастрофічних наслідків. Про це він сказав 25 лютого під час форуму "Україна. Рік 2024", який транслювали в YouTube Кабміну, передають Патріоти України.

Данілов продемонстрував роботу російського центру "С" за тиждень по Україні. "174 455 836 контактів. Чотири теми, які є основними, – це дискредитація вищого політичного керівництва нашої країни, розкол еліт, деморалізація ЗСУ, дезорганізація нашого населення. 174 млн контактів", – наголосив секретар РНБО.

За його словами, такі групи у РФ є по кожній країні. "На нас увага номер один, на другому місці знаходиться Польща. Щоб ви розуміли, наратив "поляки принизили українців" тут у них є в обов'язковому виконанні, і те, що ми бачимо на сьогоднішній день у відносинах із нашими сусідами, – величезний внесок сюди робить російська дезінформаційна компанія", – розповів Данілов.

Він зазначив, що росіяни поставили на "промислові рейки" діяльність центру після 2012 року. "Тисячі людей працюють над цими речами. І вони стосуються не тільки нашої країни, вони зараз дуже потужно займаються виборами в ЄС, США і Великобританії, – наголосив Данілов. – Це величезний виклик, тому що внаслідок цієї роботи ми маємо дуже небезпечну ситуацію в Європі. [...] Можете подивитися, скільки ультраправих партій, які підтримує РФ, уже є на другому місці на території Європи".

Данілов показав карту, на якій коричневим кольором позначено, зокрема, Францію, Італію, Нідерланди, Словаччину, Угорщину.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...