Нардеп Найєм визначився зі своїм майбутнім

За словами Мустафи Найєма, він зрозумів, що його більше приваблює робота у виконавчій владі.
Мустафа Найєм. Фото: соцмережі.

Позафракційний народний депутат України Мустафа Найєм вирішив не балотуватися на позачергових виборах в український парламент. Про це повідомив Найєм у своєму телеграм-каналі в п'ятницю, передають Патріоти України.

"Я вирішив не балотуватися в наступне скликання Верховної Ради", - повідомив Найєм. Депутат пояснив своє рішення тим, що не відбулося об'єднання тих осіб, з ким йому хотілося б працювати. За його словами, багато однодумців йдуть у парламент за різними списками, проте балотуватися по мажоритарному округу й опинитися в парламенті без команди Найєм вважає неправильним. "Мандат за всяку ціну мені не цікавий", - підкреслив він.

Нардеп нагадав, що майже два роки своєї роботи в парламенті присвятив реформі патрульної поліції і щоб краще розбиратися цьому питанні заочно закінчив юридичний факультет. За словами Найєма, він зрозумів, що його більше приваблює робота у виконавчій владі.

"Уже тоді я зрозумів, що мене більше приваблює робота у виконавчій владі, де є чітко окреслена зона відповідальності і повноваження ... Я нікуди не йду і буду шукати можливість застосувати себе в правоохоронній сфері та в реконструкції і відновленні прифронтової зони, а можливо, коли- небудь і на деокупованих територіях", - зазначив він.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...